Хамали - чучулиги

August 5, 2017

Хамалите ни работят много - всеки ден имаме поръчки за различни услуги - от по-леки като разтоварване на стока за магазини, през превоз и пренасяне на багаж и покъщнина, изнасяне на апартаменти, качване на дивани, хладилници и перални, та чак до пренасяне на цели офиси и дори пренасяне на каси и пиана.

Това означава, че хамалите ни имат нужда от много енергия - затова, макар да са студенти, те са по-скоро "чучулиги". Това не означава, че са "изчуруликали" от носене, а че са си създали навика да стават рано и, съответно, да си лягат рано.

Това е така, за да можем да се погрижим за удобството на клиентите и да започнем работата от сутринта, пълни с енергия и ентусиазъм. Затова и дори да започнем пренасянето на апартамента Ви в 7 сутринта, хамалите ни ще са с усмивка, защото са подготвени.

Отдолу е една страхотна инфографика, която показва как може да си изградите навика да ставате рано, пълни с енергия и готови за деня. Не би ли било страхотно вместо с омраза да поглеждате телефона при алармата сутринта и да удряте бутона "Дрямка" за още 5 минути в продължение на половин час, да се събудите с усмивка.

Нашите хамали следват тези съвети! Вижте ги и Вие! От кой хронотип сте Вие?

 

Please reload

Популярни публикации

Предизвикателството да се местиш с малки деца в ново жилище

October 19, 2017

1/3
Please reload

Скорошни публикации
Търсете по тагове: