Хамали - чучулиги

Хамалите ни работят много - всеки ден имаме поръчки за различни услуги - от по-леки като разтоварване на стока за магазини, през превоз и пренасяне на багаж и покъщнина, изнасяне на апартаменти, качване на дивани, хладилници и перални, та чак до пренасяне на цели офиси и дори пренасяне на каси и пиана. Това означава, че хамалите ни имат нужда от много енергия - затова, макар да са студенти, те са по-скоро "чучулиги". Това не означава, че са "изчуруликали" от носене, а че са си създали навика да стават рано и, съответно, да си лягат рано. Това е така, за да можем да се погрижим за удобството на клиентите и да започнем работата от сутринта, пълни с енергия и ентусиазъм. Затова и дори да започнем пренасянето на апартамента Ви в 7 сутринта, хамалите ни ще са с усмивка, защото са подготвени. Отдолу е една страхотна инфографика, която показва как може да си изградите навика да ставате рано, пълни с енергия и готови за деня. Не би ли било страхотно вместо с омраза да поглеждате телефона при алармата сутринта и да удряте бутона "Дрямка" за още 5 минути в продължение на половин час, да се събудите с усмивка. Нашите хамали следват тези съвети! Вижте ги и Вие! От кой хронотип сте Вие?

Популярни публикации
Скорошни публикации
Търсете по тагове:
Последвайте ни в:
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square

Контакти:

phone-icon
e-mail-icon
Vratadovrata's location
Vratadovrata's location

Свържете се с нас
за безплатен оглед и оценка.

Намерете ни във Facebook:

facebook-page

Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с общите условия.

Ние сме екип от професионалисти. Всички от нас са студенти и наскоро завършили млади висшисти. Започнахме този бизнес през 2007 г. във Варна като допълнителен доход, за да се издържаме през студентските години. Оттогава имаме множество доволни клиенти - както хора, преместващи дома си, така и фирми, които се пренасят в нов офис, банки, медицински учреждения и много други. 

 

Професионализмът, бързината и коректността ни са спечелили доверието на редовните ни доволни клиенти, които ни избират отново и отново.


​Заповядайте да се убедите в качеството и професионализма на нашите екипи във Варна!

​© Copyright 2021 "Врата до врата" Хамали, транспорт и почистване във Варна

По време на изготвянето на сайта не бяха наранени животни :)

 

Снимките на служителите на сайта са собственост на "Врата до врата"