Нашите хамали са вече и градинари! :)

Лятото дойде, слънцето вече все повече ни напомня, че ще имаме много топли спомени от приятните летни изживявания. И, разбира се, всички харесваме красивата зеленина около нас. А за да бъде още по-красиво нашите партньори и приятели от фирма "Литарски ЕООД" се грижат градините да са спретнати и подредени - за един красив, модерен и неповторим двор! :) Целта им е да превърнем всеки двор или градина в едно прекрасно и уютно място, като се стремят да се съобразяват с всички желания на техните клиенти. Тъй като са много търсени заради качествената си услуга, имаха нужда от малко помощ и от нашите хамали! И "Врата до врата" се отзова - хамалите ни с усмивка се включиха и станаха градинари за няколко дни! :) Тук можете да видите няколко снимки от работата ни :)

А тук можете да научите повече за услугите на "Литарски ЕООД" - www.litarski.bg

Популярни публикации
Скорошни публикации
Търсете по тагове:
Последвайте ни в:
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square

Контакти:

phone-icon
e-mail-icon
Vratadovrata's location

Свържете се с нас
за безплатен оглед и оценка.

Намерете ни във Facebook:

facebook-page

Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с общите условия.

Ние сме екип от професионалисти. Всички от нас са студенти и наскоро завършили млади висшисти. Започнахме този бизнес през 2007 г. във Варна като допълнителен доход, за да се издържаме през студентските години. Оттогава имаме множество доволни клиенти - както хора, преместващи дома си, така и фирми, които се пренасят в нов офис, банки, медицински учреждения и много други. 

 

Професионализмът, бързината и коректността ни са спечелили доверието на редовните ни доволни клиенти, които ни избират отново и отново.


​Заповядайте да се убедите в качеството и професионализма на нашите екипи във Варна!

​© Copyright 2021 "Врата до врата" Хамали, транспорт и почистване във Варна

По време на изготвянето на сайта не бяха наранени животни :)

 

Снимките на служителите на сайта са собственост на "Врата до врата"