50 причини да тренираш

Хамалите от "Врата до врата" получават доста поръчки. Понякога толкова много, че едва успяваме да поемем всички и въпреки ограниченото време винаги оставяме клиентите доволни. Всичко идва от многото тренировки :) Някои поръчки са по-леки, други - по-тежки, а хамалите ни винаги работят с усмивка - независимо дали пренасят апартамент или офис или помагат с градинската работа. За да могат да го направят - тренират редовно! :) Но ако на теб не ти се налага често да пренасяш пиана, каси, перални или други неща от апартамента си, защо да тренираш? Сигурни сме, че дори без да се замислиш можеш да се сетиш за поне 5 причини да го правиш. Ние, обаче, сме на твоя страна и ще ти дадем не 5, а цели 50 причини да тренираш! :) А кои са твоите причини да тренираш?

Популярни публикации
Скорошни публикации
Търсете по тагове:
Последвайте ни в:
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square

Контакти:

phone-icon
e-mail-icon
Vratadovrata's location

Свържете се с нас
за безплатен оглед и оценка.

Намерете ни във Facebook:

facebook-page

Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с общите условия.

Ние сме екип от професионалисти. Всички от нас са студенти и наскоро завършили млади висшисти. Започнахме този бизнес през 2007 г. във Варна като допълнителен доход, за да се издържаме през студентските години. Оттогава имаме множество доволни клиенти - както хора, преместващи дома си, така и фирми, които се пренасят в нов офис, банки, медицински учреждения и много други. 

 

Професионализмът, бързината и коректността ни са спечелили доверието на редовните ни доволни клиенти, които ни избират отново и отново.


​Заповядайте да се убедите в качеството и професионализма на нашите екипи във Варна!

​© Copyright 2021 "Врата до врата" Хамали, транспорт и почистване във Варна

По време на изготвянето на сайта не бяха наранени животни :)

 

Снимките на служителите на сайта са собственост на "Врата до врата"