Подреждане на багаж

Пренасянето на апартамент или офис почти винаги включва голямо количество покъщнина. Нашите хамали са свикнали да носят всичко - бюра, маси, каси, пиана, легла, гардероби, хладилници, перални и всичко останало.

Понякога, за да спестим пари от допълнителни курсове на нашите клиенти, на хамалите ни им се налага да подреждат много внимателно и преценено багажа, за да съумеят да съберем максимално количество. Добре, че хамалите от "Врата до врата" са шампиони на "Тетрис" и умеят да подредят багажа ефективно, безопасно и бързо. И с усмивка, разбира се! Кой би предположил, че играта от детството ще е толкова полезно в настоящето! Шегата настрана - хамалите ни ще Ви спестят време и пари, когато пренасяте своя апартамент или офис, защото имат много богат опит с пренасянето - само до края на юни 2014 - за по-малко от 6 месеца, имат над 200 успешно изпълнени поръчки. От пренасяне на покъщнина, през изхвърляне на строителни отпадъци до разтоварване на стока за магазини. Доверете ни се и Вие!

Популярни публикации
Скорошни публикации
Търсете по тагове:
Последвайте ни в:
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Square

Контакти:

phone-icon
e-mail-icon
Vratadovrata's location

Свържете се с нас
за безплатен оглед и оценка.

Намерете ни във Facebook:

facebook-page

Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с общите условия.

Ние сме екип от професионалисти. Всички от нас са студенти и наскоро завършили млади висшисти. Започнахме този бизнес през 2007 г. във Варна като допълнителен доход, за да се издържаме през студентските години. Оттогава имаме множество доволни клиенти - както хора, преместващи дома си, така и фирми, които се пренасят в нов офис, банки, медицински учреждения и много други. 

 

Професионализмът, бързината и коректността ни са спечелили доверието на редовните ни доволни клиенти, които ни избират отново и отново.


​Заповядайте да се убедите в качеството и професионализма на нашите екипи във Варна!

​© Copyright 2021 "Врата до врата" Хамали, транспорт и почистване във Варна

По време на изготвянето на сайта не бяха наранени животни :)

 

Снимките на служителите на сайта са собственост на "Врата до врата"