top of page

Нашият професионален екип

Кои сме ние?

Ние сме група млади вишисти и студенти, които вярват, че да развива бизнес в България може всеки,

който има смелостта да поиска, желанието да започне и волята да издържи!

Как започнахме?

През 2007 г. открихме, че този бизнес е много добра възможност за допълнителни доходи за студентите. Тогава положихме основите и сега - 10 години по-късно, сме екип от хамали - професионалисти с богат опит зад гърба си и стотици доволни фирми и други клиенти във Варна и София. 

Нашата мисия?

Искаме да променим коренно това, което хората си представят, когато чуят думата "хамали". Искаме да я свързват с интелигентни хора, които разбират от работата си, внимателни са и полагат усилия всичко да бъде безпроблемно. Искаме да виждат усмихнати млади хора, които работят с желание и които са винаги коректни.

За да можем да го направим, работим само с интелигентни и коректни хамали във Варна и в другите градове - помагаме на студенти да се издържат и да облекчат своите родители по време на обучението си. Всички са вече с богат опит във всякакви хамалски услуги - пренасяне на пиана, преместване на апартаменти, офиси, изхвърляне на строителни отпадъци, почистване на мази и тавани.

Всичко, което очаквате да получите от хамали, е на високо ниво с нашите момчета.

Нашата цел

Искаме да се наложим като най-добрия избор за транспорт и хамали във Варна, а след това и в цялата страна.

 

За целта имаме имаме някои принципи, които следваме винаги:

На първо място за нас е всеки клиент да остане доволен от услугите на хамалите и транспорта ни и да ни препоръча на своите познати.

Затова политиката ни е да бъдем коректни в отношенията си с клиентите и да предложим бързина, точност и професионализъм на достъпни цени

bottom of page