top of page

Доволните ни клиенти

Това е само малка част от фирмите и обикновените хора,

които се довериха на нашите хамали и нашия транспорт във Варна!

Литарски ООД

Литарски ООД

Хамалите ни помагат на най-добрата фирма за озеленяване във Варна - Литарски ООД, когато имат нужда от отговорни хамали във Варна и региона.

Магазин "Стената" във Варна

Магазин "Стената" във Варна

Нашите хамали пренесоха обзавеждането за новооткрития магазин "Стената" в търговски център "Явор" във Варна с транспорт, организиран от нас.

Верига магазини Inditex

Верига магазини Inditex

В тази верига са магазините Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Stradivarius и Pull 'n Bear - те са най-редовните ни клиенти. Доверяват се на нашите хамали вече повече от 2 години 2 пъти седмично да разтоварват стока за всичките 6 магазина в Grand Mall Варна.

First Online Solutions

First Online Solutions

Нашите хамали пренесоха офиса на тази изключително прогресивна фирма още в самото й начало, когато бяха 20 души. Сега, няколко години по-късно, макар служителите във FOS да наброяват вече няколкостотин, те продължават да се доверяват и да разчитат на нашите услуги за хамали и транспорт, когато разширяват дейността си и местят офис обзавеждане.

Магазин "Мишоци"

Магазин "Мишоци"

Този сладурски магазин за детски дрехи се премести на още по-добро място в центъра на Варна и нашите хамали и камиони бяха насреща, за да помогнем това да се случи максимално бързо и ефективно - с включен демонтаж и монтаж.

Магазини за месо "Братя Томови"

Магазини за месо "Братя Томови"

Още от самото начало на веригата, нашите хамали и камиони помагат с откриването на всеки магазин на братя Томови във Варна, Търговище и Попово. Те ни се доверяват заради бързината и коректността ни вече 3 години.

Humanic

Humanic

Хамалите ни редовно са разтоварвали стока за магазин "Humanic" в Grand Mall Варна.

Хотел "Перфект"

Хотел "Перфект"

Нашите хамали са извършвали най-разнообразни услуги за този прекрасен хотел в центъра на Варна - почистване, пренасяне на обзавеждане и други.

Taxback

Taxback

Подобно на FOS - нашите хамали пренесоха офиса на Taxback още от самото начало. След това, когато имат нужда от хамалски и транспортни услуги, отново разчитат на нас. А когато някои от нашите хамали ходят на бригада в чужбина, после разчитат на тях!

bottom of page