top of page

Нашият професионален екип

Кои сме ние?

Ние сме група млади вишисти и студенти, които вярват, че да развива бизнес в България може всеки,

който има желанието да поиска, смелостта да започне и волята да издържи!

Явор Янакиев
Явор Янакиев

Управител Явор има повече от 10 години опит в професионалните услуги по пренасяне. Започва още като студент, работейки за други фирми. Няколко години по-късно стартира фирма "Врата до врата", защото иска да предложи възможно най-доброто качество на хамалски и транспортни услуги на клиентите си и държи и полага усилия това винаги да бъде гарантирано. Завършил "Корабоводене", ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" ​​ Вице-президент "Растеж и развитие" в международната неправителствена организация JCI Bulgaria.

press to zoom
Стефан Георгиев
Стефан Георгиев

Търговски директор ​Стефан отговаря за цялостната организация на работата, има 2 години стаж в сферата на хамалските услуги и винаги ще намери начин да организира извършването на услугата по най-удобния за Вас начин.

press to zoom
Мартин Иванов
Мартин Иванов

Ръководител на екипи Мартин отговаря за перфектното изпълнение на работата на място. Ръководи екипите на хамалите ни и се грижи да спазят всички Ваши изисквания. ​Мартин е сред най-опитните в екипа с 4 години стаж в хамалските услуги. Винаги намира решение на ситуациите, които възникват по време на работа, и гарантира перфектно извършване на услугите за Вас! Мартин е студент по "Корабни машини и механизми" във ВВМУ.

press to zoom
Петър Ганчев
Петър Ганчев

Студент "Корабоводене", ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" ​Петър има изключително богат опит в пренасянето на всякакви мебели, демонтажи, монтажи, опаковане и всякакви други хамалски услуги, от които имате нужда. С повече от 3 години опит във фирмата, можете да разчитате на качествено изпълнение на работата от него.

press to zoom
Явор Янков
Явор Янков

Студент "Корабоводене", ТУ-Варна ​Явор винаги е зареден с усмивка и енергия и се грижи за доброто настроение по време на работа. Също има повече от 2 години опит в хамалските и транспортни услуги и се грижи да извърши всичко според желанията Ви и да останете доволни!

press to zoom

Как започнахме?

През 2007 г. открихме, че този бизнес е много добра възможност за допълнителни доходи за студентите. Тогава положихме основите и сега - 12 години по-късно, сме екип от хамали - професионалисти с богат опит зад гърба си и стотици доволни фирми и други клиенти във Варна, София, Бургас, Пловдив и други градове в страната.

Нашата мисия?

Искаме да променим коренно това, което хората си представят, когато чуят думата "хамали". Искаме да я свързват с интелигентни хора, които разбират от работата си, внимателни са и полагат усилия всичко да бъде безпроблемно. Искаме да виждат усмихнати млади хора, които работят с желание и които са винаги коректни.

За да можем да го направим, работим само с интелигентни и коректни хамали във Варна и в другите градове - помагаме на студенти да се издържат и да облекчат своите родители по време на обучението си. Всички са вече с богат опит във всякакви хамалски услуги - пренасяне на пиана, преместване на апартаменти, офиси, изхвърляне на строителни отпадъци, почистване на мази и тавани.

Всичко, което очаквате да получите от хамали, е на високо ниво с нашите момчета.

Нашата цел

Искаме да се наложим като най-добрия избор за транспорт и хамали във Варна, а след това и в цялата страна.

 

За целта имаме имаме някои принципи, които следваме винаги:

На първо място за нас е всеки клиент да остане доволен от услугите на хамалите и транспорта ни и да ни препоръча на своите познати.

Затова политиката ни е да бъдем коректни в отношенията си с клиентите и да предложим бързина, точност и професионализъм на достъпни цени

bottom of page