Специфични услуги

Опитът ни е показал, че често се налага да помогнем с нещо нестандартно. През годините сме се развили и усъвършенствали в това да можем да извършваме всякакви услуги, от които имате нужда.

Направихте дългоочаквания ремонт вкъщи и сега има десетки чували със строителни отпадъци пред вратата ви или дори в самия апартамент?

Не се притеснявайте, нашите хамали ще ги свалят и с камионите ни ще ги извозят до сметището за отрицателно време.

Пиано, каса

Имате пиано, което трябва да се свали от 8-ия етаж, а теглото му е 300 кг? Или касата, където пазите ценностите си, трябва да се премести на ново място? 

Насреща сме!
Хамалите ни са пренасяли стотици пиана през годините и дори са местили каси на различни банки, така че можете да бъдете напълно спокойни в качеството на работата ни.

Друго

Мазата или таванът понякога се превръщат в малки складове за отпадъци, които занемаряваме и забравяме. Но когато се сетим, виждаме, че положението е сериозно. 

Няма страшно! Нашите хамали ще се погрижат - ще разчистят всичко ненужно, ще го пренесат до сметище с нашия транспорт и ще Ви спестят всички усилия и неприятни моменти!

Пристига ТИР, който имате нужда да се разтовари?
Откривате новия си магазин и пристига оборудването?

Няколко пъти в седмицата получавате стока, а служителите Ви не могат да се справят сами?

Имате нужда от друга особена услуга?

Обадете ни се! Хамалите ни ще Ви помогнат!Ако имате нужда от цялостно преместване на Вашия дом или офис - свържете се с нас!
Служителите ни ще Ви направят безплатен оглед, ще Ви дадем конкретна цена и ще Ви помогнем!

Контакти:

phone-icon
e-mail-icon
Vratadovrata's location
Vratadovrata's location

Свържете се с нас
за безплатен оглед и оценка.

Намерете ни във Facebook:

facebook-page

Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с общите условия.

Ние сме екип от професионалисти. Всички от нас са студенти и наскоро завършили млади висшисти. Започнахме този бизнес през 2007 г. във Варна като допълнителен доход, за да се издържаме през студентските години. Оттогава имаме множество доволни клиенти - както хора, преместващи дома си, така и фирми, които се пренасят в нов офис, банки, медицински учреждения и много други. 

 

Професионализмът, бързината и коректността ни са спечелили доверието на редовните ни доволни клиенти, които ни избират отново и отново.


​Заповядайте да се убедите в качеството и професионализма на нашите екипи във Варна!

​© Copyright 2021 "Врата до врата" Хамали, транспорт и почистване във Варна

По време на изготвянето на сайта не бяха наранени животни :)

 

Снимките на служителите на сайта са собственост на "Врата до врата"