top of page

Специфични услуги

Опитът ни е показал, че често се налага да помогнем с нещо нестандартно. През годините сме се развили и усъвършенствали в това да можем да извършваме всякакви услуги, от които имате нужда.

Направихте дългоочаквания ремонт вкъщи и сега има десетки чували със строителни отпадъци пред вратата ви или дори в самия апартамент?

Не се притеснявайте, нашите хамали ще ги свалят и с камионите ни ще ги извозят до сметището за отрицателно време.

хамали варна преместване пренасяне на пиано роял, каса, сваляне, качване

Пиано, каса

Имате пиано, което трябва да се свали от 8-ия етаж, а теглото му е 300 кг? Или касата, където пазите ценностите си, трябва да се премести на ново място? 

Насреща сме!
Хамалите ни са пренасяли стотици пиана през годините и дори са местили каси на различни банки, така че можете да бъдете напълно спокойни в качеството на работата ни.

хамали варна преместване на офис пренасяне на дома пиано роял каса строителни отпадъци

Друго

Мазата или таванът понякога се превръщат в малки складове за отпадъци, които занемаряваме и забравяме. Но когато се сетим, виждаме, че положението е сериозно. 

Няма страшно! Нашите хамали ще се погрижат - ще разчистят всичко ненужно, ще го пренесат до сметище с нашия транспорт и ще Ви спестят всички усилия и неприятни моменти!

Пристига ТИР, който имате нужда да се разтовари?
Откривате новия си магазин и пристига оборудването?

Няколко пъти в седмицата получавате стока, а служителите Ви не могат да се справят сами?

Имате нужда от друга особена услуга?

Обадете ни се! Хамалите ни ще Ви помогнат!Ако имате нужда от цялостно преместване на Вашия дом или офис - свържете се с нас!
Служителите ни ще Ви направят безплатен оглед, ще Ви дадем конкретна цена и ще Ви помогнем!

bottom of page